Úgy mint a profiknak!

Az intelligens teljesítmény és az anyagcsere-analízis az optimális képzést és a testre szabott táplálkozást biztosítja az egyedi impulzusértékek alapján. 5 percen belül megtudod,  hány kalóriát éget el a test jelenleg és milyen arányban szénhidrátok és fehérjék ezek a valós ügyfél egyedi értékei, amelyek használható egy személyre szabott diagnosztika előállításához, képzési és táplálkozási stratégiához egyetlen kattintással.

 

A DYNOSTICS Vo2 Max– intelligens rendszer a teljesítményre és az anyagcsere-elemzésre. Néhány percen belül meghatározza a légzőgázok alapján a jelenlegi kondíció állapotát, anélkül, hogy orvosi ismerete lenne szükség. Ezenkívül az „DYNOSTICS Vo2 Max táplálkozás” anyagcsere-elemzés meghatározza a személyes alapanyag-metabolizmust, azaz a napi pontos kalóriatartalmat és a szervezet testtömegében elégő szénhidrátokat, zsírt és fehérjetartalmat. Lehetővé teszi a súlycsökkenést, vagy akár a teljesítményjavítást is. A felhasználó személyes alkalmazásokon és táplálkozási javaslatokon keresztül fogadja. Az ügyfél az egyéni képzés és a jól összehangolt étrend kombinációjával rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a testéhez, és hatékonyan hozza azt a cél felé. Mint a profiknak!

VO2 max a szív-érrendszeri edzettség indikátora!

A VO2 max, vagyis a maximális oxigén fogyasztás az egyén intenzív, maximális terhelésesorán hasznosított maximális oxigén mennyiségét jelenti. Ez a paraméter a legjobb jelzője a szív- és érrendszeri terhelhetőségnek. Minél több oxigént használunk a magas szintű testmozgás során, annál több energiát tudunk előállítani. Ez a teszt az ’arany standardje’ a szív- és érrendszeri fitnesz meghatározásának. Az izmoknak oxigénre van szükségük egy hosszabb aerobic edzés során, és a szívnek megfelelő mennyiségű vért kell pumpálnia a kerirgési rendszeren át, hogy a sporthoz szükséges igénynek.

DYNOSTICS Vo2 Max mérése

Egy arcmaszk felhelyezésével közvetlenül mérni tudjuk a be- és kilélegzett levegő gázkoncentrációját és térfogatát. Ez a mérés kutatásokban is gyakran használatos és a lehető legpontosabb.  A vizsgálat során futópadon vagy kerékpáron történik a testmozgást, amelyet bizonyos időközönként folyamatosan növelünk a kimerültségig, mellyel a maximális erő elérése a cél. Az egyén szívét (vérnyomás, EKG, pulzus) folyamatosan monitorizáljuk, amelyeket a nyugalmi értékekkel összehasonlítva fontos információkhoz jutunk, és precízen meghatározhatjuk az egyedi pulzuszónákat is. Így a vizsgált személy az aktuális edzettségi szintjének pontos képével rendelkezhet, melynek segítségével hatékonyabban fejlődhet az edzései során.

 

[button title=”Dynostics VO2 max mérés polár pulzusmérővel valódi orvossal akár a helyszínen – 23.900,- | Jelentkezzen be most!” icon=”” icon_position=”” link=”/kapcsolat/” color=”red” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]


[button title=”Egyéb szolgáltatások” icon=”” icon_position=”” link=”/szolgaltatasok/” color=”#eb5d3e” font_color=”white” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]